070 - 219 96 60 info@adminspecials.nl

Belastingaangiftes verzorgen

Belastingaangifte doen is voor u als ondernemer vaak niet het leukste en makkelijkste werk, dus doen wij dit graag voor u en kunnen u daarmee ontzorgen.

Neem contact op

Snel geregeld

Belastingaangifte

Kostenefficiënt

Betrokken

Belastingaangiftes verzorgen

Belastingzaken en aangiftes zijn een steeds terugkomende taak, die veel ondernemers liever uitbesteden. Admin-Specials loopt juist warm voor cijfers en belastingzaken en wij zien het als een uitdaging om uw bedrijf binnen alle regels zo weinig mogelijk belasting te laten betalen. Wij nemen hiermee zorgen uit handen en regelen desgewenst al uw belastingaangiftes die u zelf niet wilt of kunt uitvoeren. Zo weet u zeker dat u altijd het meeste terugkrijgt of het minste betaald!

Welke belastingaangiftes kunnen wij voor u uitvoeren? Aangifte voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonheffing

Admin-Specials ontzorgt ondernemers en bedrijven

Admin-Specials voert dagelijks diverse belastingaangiftes uit voor diverse klanten in Den Haag en omgeving. Door onze jarenlange werkervaring in administratieve, financiële en fiscale zaken, kunnen wij u op al deze gebieden de juiste ondersteuning geven. Dit is onafhankelijk van de bedrijfstak waarin uw onderneming zicht bevind. Graag nemen wij de administratieve- en fiscale zorg zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het gebied waar u goed in bent.

Het belang van een goede financiële administratie
Naast de belastingaangiftes kunnen wij ook de (volledige) financiële administratie en de boekhouding voor uw bedrijf uitvoeren. Het voeren van goede financiële- en/of salaris administraties zijn vaak erg tijdrovend en ingewikkeld. Echter is een goede en correcte bedrijfsadministratie voor uw onderneming erg belangrijk. Zeker ook met oog op de belastingaangiftes en de jaarrekening.

Fiscaal advies nodig?
Heeft u vragen op het gebied van belastingzaken en bij het indienen van uw belastingaangiftes, zullen wij u in heldere en begrijpelijke taal uw vragen beantwoorden en u van gericht advies voorzien. Binnen ons netwerk hebben wij ook diverse expertises en belastingadviseurs die kunnen bijdragen aan een advies op maat.

Radarstraat 1
2525 KC, ‘s-Gravenhage

T. 070 – 219 96 60
E. info@adminspecials.nl
W. www.adminspecials.nl

Openingstijden
Maandag09:00 – 18:00
Dinsdag09:00 – 18:00
Woensdag09:00 – 18:00
Donderdag09:00 – 18:00
Vrijdag09:00 – 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bezoek enkel op afspraak

Neem contact op