070 - 219 96 60 info@adminspecials.nl

Financiële Administratie

Admin-Specials is een administratiekantoor in Den Haag voor ondernemers en bedrijven die de financiële administratie graag uitbesteden aan een ervaren administrateur.

Neem contact op

Snel geregeld

Belastingaangifte

Kostenefficiënt

Betrokken

Financiële Administratie

Financiële administratie uitbesteden?
Het goed onderhouden van uw financiële administratie is wekelijks en maandelijks een tijdrovende bezigheid, die veel ondernemers liever niet zouden willen doen. Waarom besteed u uw financiële administratie niet uit aan ons, zodat u verder kunt met de zaken die voor u belangrijk zijn en nemen wij het van u over. Wij zorgen voor een overzichtelijke, goed geordende administratie, welke u op elk gewenst moment kunt inkijken en controleren. U kunt ons inschakelen voor het verzorgen van uw administratie, salarisadministatie, boekhouding, belastingaangiftes, het opstellen van tussentijdse rapportages en jaarrekeningen.

Hulp bij administratie
Als ondernemer in deze roerige tijden heeft u het vaak al druk genoeg om opdrachten en nieuwe klanten binnen te halen. Dan kunt u zeker wel hulp bij uw administratieve taken gebruiken, betalingen die geregeld worden, facturen die worden ingeboekt en financiële rapportages die nodig zijn voor u zelf of bepaalde (financiële) instellingen. Wij maken analyses van uw cijfers, omzet en winst en vertalen dit naar overzichtelijke rapportages. Aan de hand hiervan kunt u weloverwogen keuzes maken voor de toekomst van uw bedrijf.

ZZP Administratie
Als ZZP-er heeft u uw handen al vol aan het binnenhalen van opdrachten en nieuwe klanten en wilt u natuurlijk het liefst uw financiële administratie aan iemand anders overlaten. Laat Admin-Specials deze zorg van u overnemen. Wij kunnen u zeer gunstige tarieven aanbieden, waarbij u zelf kunt kiezen wat u zelf wil doen en wat wij voor u kunnen doen. Zo houdt u hiermee ook uw financiën in de hand en besteed u alleen uit wat u zelf wil. Hier kunnen wij samen met u zeker goede afspraken over maken.

Radarstraat 1
2525 KC, ‘s-Gravenhage

T. 070 – 219 96 60
E. info@adminspecials.nl
W. www.adminspecials.nl

Openingstijden
Maandag09:00 – 18:00
Dinsdag09:00 – 18:00
Woensdag09:00 – 18:00
Donderdag09:00 – 18:00
Vrijdag09:00 – 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bezoek enkel op afspraak

Neem contact op