070 - 219 96 60 info@adminspecials.nl

ZZP Boekhouding

Bent u een ZZP-er die tot nu toe uw eigen boekhouding deed, maar wordt het u te veel, te lastig en wilt u liever uw boekhouding uitbesteden?

Neem contact op

Snel geregeld

Belastingaangifte

Kostenefficiënt

Betrokken

ZZP Boekhouding

Bent u een ZZP-er die tot nu toe uw eigen boekhouding deed, maar wordt het u te veel, te lastig en wilt u liever uw boekhouding uitbesteden? Als ZZP boekhouder hanteren wij speciale starterstarieven en ondernemerstarieven voor alle boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden voor de kleine (startende) ondernemer of ZZP-er.

Woont u veder weg?
Omdat Admin-Specials zowel met geautomatiseerde online boekhoudsoftware werkt, als met vereenvoudigde boekhoudprogramma’s, hebben wij ook klanten elders door het land. Met name ook voor Interim Diensten.

Handig boekhouden

Twinfield
Voor het uitvoeren van uw boekhouding, gebruiken wij het uitgebreide en zeer gebruiksvriendelijke Twinfield. Twinfield is  dé online boekhoudsoftware van Europa! U kunt hiermee zelf  ook inloggen en bij uw gegevens komen en desgewenst mutaties aanbrengen. Afhankelijk van uw wensen, heeft u dus altijd en overal inzage in uw financiële gegevens. Wij verwerken al uw periodieke mutaties in Twinfield en u heeft er geen omkijken meer naar.

Boekhouder nodig?
Zoekt u een boekhouder in Den Haag die u snel, professioneel en deskundig kan helpen met uw boekhouding en administratie? Neem dan gelijk contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Boekhouding uitbesteden?
Voor u als ondernemer is het uitvoeren van uw financiële administratie en boekhouding natuurlijk niet het leukste dat u kunt bedenken. Over belastingaangiftes maar niet te spreken. Gelukkig hebben wij de jarenlange ervaring en expertise in huis, zodat u uw boekhouding aan Admin-Specials kunt overlaten. Voor u weer een hele zorg minder!

Radarstraat 1
2525 KC, ‘s-Gravenhage

T. 070 – 219 96 60
E. info@adminspecials.nl
W. www.adminspecials.nl

Openingstijden
Maandag09:00 – 18:00
Dinsdag09:00 – 18:00
Woensdag09:00 – 18:00
Donderdag09:00 – 18:00
Vrijdag09:00 – 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bezoek enkel op afspraak

Neem contact op